Home > Community > Bug Reports > Document: Logging In Bug
8 Comments - 22374 Views
AutoCode Failed?
Submitted By PanzerAce on 12/06/10
Mars Explorer, PanzerAce, Bug Reports 

Hello All:
 
I now cannot log into my game on Mars Explorer. The forum works fine. When I enter my password it says:
 
This is a very big issue. 
Note: Bug started happening after I changed my "Real Name".
 
Solutions? Anyone?
 

» Comment on Document Threaded Hybrid Flat 8 Comments
» Reply to Comment
Re: Logging In Bug
9 hours - 1,139v
Posted 2012/06/10 - 2:23 GMT
He Panzerace Change Password
» Reply to Comment
Re: Logging In Bug
1 week - 32,767v
Posted 2012/06/10 - 3:35 GMT
That happens a lot. It should be back up soon. (If you're using the App, then it always never works)
» Reply to Comment
Re: Logging In Bug
5 days - 10,809v
Posted 2012/06/10 - 7:11 GMT
Ya, that happens to me too. I just click it again though and it works fine...
» Reply to Comment
Re: Logging In Bug
1 day - 3,804v
Posted 2012/06/10 - 8:36 GMT
This happens to me too!  It may be because your computer's internet has gone down! ;D
» Reply to Comment
Re: Logging In Bug
33 minutes - 125v
Posted 2012/06/10 - 15:41 GMT
I'm afraid you need to get a new account. Because of mars' stupid authentication system, it drops a lot of accounts. :/
» Reply to Comment
Re: Logging In Bug
30 minutes - 81v
Posted 2015/03/13 - 19:08 GMT
Logging bug number two : i play game and the logging place is in the end of world XD
5 hours - 850v
Posted 2015/04/23 - 3:57 GMT
This happened to me after what I call the death of Mars Explorer (about 2013) and it happened on my (Jovan)+ account, well you see that I don't use it anymore, cause of it. I feel like someone disabled my account (they probably weren't happy with me).
» Reply to Comment
Re: Logging In Bug
1 week - 32,767v
Posted 2015/04/23 - 4:56 GMT
He pxed the thread xD

 

This website is powered by Plexpedia
Usage of this site constitutes agreement to the » Legal Stuff